Annonse

DEN FINESTE SOLNEDGANGEN

 

dress here 

Verdens fineste solnedgang i Merzouga-ørkenen. Derre skulle sett oss når vi endelig kom frem til campen ute i ørkenen og hadde typ femten minutter igjen med dagslys!! Jeg VAR så stressa ettersom vi skulle tilbake igjen før sola sto opp, noe som betydde at jeg hadde femten minutter på å ta bilder på – og bildene var egentlig en av grunnene til at jeg hadde lyst til å dra dit i det hele tatt. Vi SPRANG oppover sand-dynene med svære bager på ryggen og knipset bilder i 110 med bytting av antrekk og sprinting rundt for å finne ulike lys og steder. FOR ET STYR haha. Men bilder ble det!!! Og det er vi alle glade for, for dere kan bare se for dere mooden min om jeg hadde vært i ørkenen i totalt mørke uten mulighet til å ta bilder… Bloggfrid på tur.

Nå er vi klare for siste kveld her i Marrakech, og i kveld blir det middag med litt drinkz og kos. Vi hadde verdens deiligste dag med superdeilig hammam med kroppskrubb og en time massasje. GOD DAMN det må jeg gjøre oftere. Det var så digg at vi vurderer å gjøre det samme før vi flyr hjem igjen i morgen ettermiddag, hehehe. Lever lyxigt om dagen

KLEM

Annonse