Annonse

DEN FINESTE HELGEN

inneholder reklamelink

Herregud dere – ord kan ikke beskrive hvor fint jeg hadde det i helgen! Vi kjørte jo som sagt på hytta til kjæresten min på fredag for å være med familien hans – og det var virkelig HELT magisk. Jeg elsker virkelig å være på hytta der, og det er lenge siden jeg har kjent på en såå fantastisk fin ro. Jeg la (dessverre) eksamen helt på hylla, og nøt bare helgen med nydelig sol, vin, grilling, myys og solnedgang. Blåmandagen traff meg hardt i fleisen i dag for å si det sånn! Jeg kom nemlig akkurat hjem fra en uendelig lang skoledag, og har slengt meg ned i sofaen med litt youtube-titting og en pitapizza i ovnen. Jeg hadde egentlig glemt hvor fysisk vondt det er å ha eksamensperiode – alt stress og måten man »spenner» seg på gjør meg faanden ikke godt i dag. Jeg nekter å tro at eksamen er godt for helsa, ass. Jeg blir i alle fall både stressa, sur, deppa, lei meg, fml-aktig og ALT man helst ikke vil kjenne på haha. Måtte disse ukene gå fort, for denne deppe-sonen orker jeg ikke være i mer enn jeg må.

genseren min finner dere her (jeg har den i L for å få den oversized og det ble såå kult) scrunchie her 

Håper dere har det fint!! Klem

Annonse