Annonse

DEN BESTE DAGEN I ÅRET

Først og fremst – tusen millioner takk for all feedback på forrige innlegg!! Jeg har fått SÅ mange fine kommentarer, melding og mails og det er så deilig å få satt ord på følelsene og tankene sine innimellom uten at det blir noen misforståelser. Muuuuch love ♥

Over til gårsdagen!! Fra sydenliv til full fres i bunad! 17.mai ER den beste dagen i hele året sånn for real for real. Å starte dagen med dødsgod mat med mine favorittdamer, sang og god stemning er SÅ gull verdt!! Senere bar det videre inn til byen hvor vi var på Fire Fine noen timer før jeg tok turen videre igjen på Søstrene. WHAT a blast – aperol i solsteka på 17-mai er meget uslåelig. Svake minner av at jeg maste høl i høvvet på DJ’en om å spille Swalla minst en gang i timen, og det var sikkert et stilig syn av en twerkende røyskatt i budeie-drakt under Nickiverset. Stay classy.

Jeg kom meg vel hjem i 19-tiden, og da var det bare å lade opp i noen timer før turen bar ut igjen. MASKIN ! Kvelden ble kanskje liiitt lengre enn den burde, så formen i dag er ikke-overraskende helt kake. Menmen, that’s the price u gotta payyyy. Jeg hadde det hvertfall dødsgøy, og dagen var helt innertier fra morgen til .. morgen? ♥ 

Oppfører seg og tar fine bilder i bunaden 

Har oppført seg for lenge, og kitty comes sneeeeeking out 

Heldige meg som har SÅ fine, gode venninner ♥ ♥ ♥

My partner since 09 <3333

Kitty falls asleep

Nå skal jeg komme meg ut døra igjen en tur, UGH, men må man så må man. Jeg har handlet inn fanta og tortilla cheese til kvelden SÅ jeg er ready steady. Skulle til å ønske dere en fin søndag videre ettersom ukedagene går litt i surr her, MEN ønsker dere heller en fin torsdag ♥ 

Annonse