Annonse

DAGS FOR SELFIE

HALLO I LUKEN FRA SELFIE-FRID 

Alt bra med dere? Jeg har funnet spoten i sofaen min og ser serie med litte kveldsmat. Mmmm. Sykt digg etter å ha vasket badet med tannkost ! Haha YES you heard me right. Skal man vaske kriker og kroker er det bare å kjøpe en pakke tannkoster og sette i gang. Så nå er badet skinnende rent og klart for visning!!

I dag har jeg vært på Festningen og solet meg med litt friends – dette været gjør meg SÅ lykkelig!! Ellers har jeg ryddet og pakket bagen ettersom jeg drar på hytta til shæstn i morgen kveld! Etter typ 2 uker fra hverandre skal det bli deilig med en skikkelig hyttehelg sammen, og forhåpentligvis blir det strålende sol, god mat og mye kooos <3 Gleder meg!

smykkene mine er fra h&m og fawnstar 

Ellers håper jeg dere har hørt dagens Skitshowet-pod!!! Bare tulling og fliring, fleip eller fakta, og såklart – DIALEKT CHALLENGE. Haha jeg ler meg i hjel av denne episoden!! Også må dere seff følge instagramen vår @skitshowet for the real deal

KLEM

Annonse