Annonse

CØLIAKI IT IS

I SURVIVED. Haha no shit. Tusen takk til alle som la igjen en kommentar i går og trøstet meg med at gastroskopi ikke er SÅ ille som alle skal ha det til, dere er så CUTE ass!!

Jeg skal ikke skryte på meg og si at det var smertefritt haha, for jævlig ubehagelig – det var det. Jeg var litt i sus og dus med noe beroligende innabords og fokuserte kun på å puste rolig, og med så flinke leger gikk det kjempefint!! Det verste var egentlig å brekke seg når slangen gikk inn/ut, og svelgingen av den, men jeg bare presset sammen øynene og pustet mens de romstrerte rundt nedi magen min, og akkurat det merket jeg egentlig ikke. Så det var absolutt til å overleve!! Jeg har jo gruet meg SÅ lenge, men det gikk mye bedre og raskere enn jeg trodde. Ubehagelig JA, men det gikk SÅ fint med de superflinke legene 🙂

Ellers kom jo nedturbeskjeden etterpå om at yes, cøliaki it is. Så det suger jo ganske mye da skal jeg være ærlig. Heldigvis finner man jo masse gode, glutenfri alternativer nå om dagen, men FY alle som kjenner meg vet at ferskt brød og ordentlige rundstykker er det aller, aller beste jeg vet. En kan si mye om de glutenfrie alternativene, men ikke fææn om det kan sammenlignes med ordentlig, ordentlig brødbakst. BUHU 🙁 Men ja.. jeg har jo merket det veldig på kroppen at ting ikke er som det skal, så det blir godt å kutte ut gluten, begynne å ta opp næring igjen og forhåpentligvis slippe alle mageproblemene mine. Jeg vil heller ha en »diagnose» å forholde seg til enn ingen, og jeg hadde jo forsåvidt sett den komme. Men nå trenger jeg litt hjelp fra mine glutenfrie venner asss <333 aka dere!!! Om dere har noen gode oppskrifter å dele, tips generelt, eller vil skrive noen produkter som inneholder gluten, som man kanskje ikke hadde trodd inneholdt det? Buljong for eksempel ??? Javel ??? Ai ai, dette blir en utfordrende tilvenning gitt

Helgas sushi !!! Som jeg skulle njuuutet enda bedre !! Det inneholder vel gluten? Fæn altså det som er så godt

Skulle spist enda mer hjemmebakt brød og pannekaker på hotellfrokosten i går :/ We got ur point Erica

Feiret vel overstått gastroskopi med en deilig gluten-lefse såklart, og nå ligger jeg bare og slapper av hjemme før Maria kommer hit en tur i kveld <3 Har jeg noen gluten-friendz å dele sorgen med eller?? 

Annonse