Annonse

BUDSJETTSPRENG

Hallo hallo kjære dere!! Hvordan går det? Nyyyter sommerferien, forhåpentligvis? Eller er det jobbferie som står på planen? Uansett så håper jeg at dere har det fint <3

I dag har jeg vært og sett på sofa (og bestilt meg sofa), kjøpt unna en bursdagsgave og to, vært innom ny-leiligheten en tur OG kjøpt noen ekstra skap til kjøkkenet på IKEA. Phuh! Med rennende nese og en jævlig ufresh look haha. Med forkjølelsessår rundt nesa og tørre hudflekker mmm, dere skjønner vibe’n. Fuck jeg går over budsjett ass. Pengene RENNER ut på et sånt oppussingsprosjekt, men forhåpentligvis blir det ikke så sykt mye mer enn hva jeg hadde tenkt meg. Sofaen jeg kjøpte er helt DRØM da, og jeg er glad jeg har spikret en sånn nøkkel-ting til leiligheten. Grønn velour it is! Gleder meg sånn til å vise dere før/etter videoer, wiie.

Snakk om budsjett. Jeg har så SYKT mye klær liggende jeg aldri bruker, er det noen i Trondheim som er hjemme første helga i august og kunne tenkt seg å komme på et lite klessalg den søndagen?? Tenkte å stille meg på en stand her i midtbyen hvor de har bruktmarked hver søndag!! Har så altfor masse fint liggende som fortjener å bli brukt. Noen som er interessert???? Får helt NEJ av å selge klær på nettet og måtte styre med frakt og helvede, hehe .. Eller kanskje jeg skal ha et mini-klessalg hjemme hos meg med blog-friennnies? Haha det hadde vært litt koselig da??

Noen tanker? I’m for real yes

Annonse