Annonse

Blurry nights

… og plutselig var man tilbake på norsk jord! Litt deilig, litt vemodig, men aller mest iskaldt. Uken i Marrakech har bare flydd avgårde, og jeg vet egentlig ikke helt hvor tiden ble av?? Vi rakk uansett å gjøre veldig, veldig mye og jeg tenkte kanskje å skrive en Marrakech-guide dersom det er av interesse for dere? Let me know, i så fall.

Vi landet såppas sent i går i Oslo at det ikke gikk flere fly til Trondheim, så da ble det en svingtur innom taxfree før vi plukket opp en 7-eleven pølse uten brød til min store fornøyelse. Dere ANER ikke hvor kjipt glutenlivet har vært på tur denne uka i en by hvor det serveres brød til ALT og hvert eneste måltid. Frokosten bestod av masse brød, pannekaker og nystekte muffinsbrød og det svei sånn i hjerte å måtte spise skåler med frukt i stedet. Det høres SYKT »stakkars-meg-buhu» ut, og det er absolutt ikke meningen haha for SÅ synd er det ikke på meg. Men ja, det var veldig deilig å komme hjem til glutenfrie knekkebrød og rundstykker etter å ha spist frukt til frokost og eggeomelett med chips til lunsj hver.eneste.dag i en uke hehhe.

Er ikke denne wrap-kjolen fin??? Kjøpte den rett før jeg dro på ferie, and me luvs it. Den er i superdeilig silkestoff og har et veldig fint snitt med knyting på siden. Jeg har størrelse Small, og dere finner den HER på -70%!!! adlink

Nå skal jeg jobbe litt med et veldig spennende upcoming prosjekt før vi tar på oss noe finere klær og spiser på Delicatessen før flytur hjem. Ha en fin søndag dere!!!

Annonse