Annonse

BLESSED DAY.

adlinks: jumpsuit her slippers her (supercomfy jumpsuit, helt normal I størrelsen. slippersene ville jeg gått opp en størrelse i)

New week, who dis ! I dag kjente jeg en evig takknemlighet over å ha fri på mandager, for herrefred for en blåmandag det ville vært ellers. Etter å ha vært helt kakete i hele går gjorde det seg meget godt med en 11-timers søvn *englefjes* og en sen, digg frokost. Sender derfor litt ekstra medfølelse og tanke til dere krigere (!) som var oppe og nikket tidlig, tidlig i morgest, og som allerede har fullført en stor del av jobb/skole-hverdagen, rukket å hatt lunsj OG snart fullført dagen, mens jeg ligger her og gjør nix. Skulle kanskje vært noe fornuftig og gjort litt hjemmelesing for eksempel, men den sitter litt langt inne i dag til tross for at jeg allerede begynner å kjenne litt på stresset og tiden før eksamen.. Sånn, hvor starter man??? 

Planen i dag? Få unna litt jobb, og komme seg på første trening på UKESVIS. Stumpen begynner å siiige så smått, så nå må jeg få sneglet meg avgårde på noen faste treninger i uka igjen. I alle fall når man er den snackesaraen man er !

Sender mange klemmer til alle dere som har en blyyytung mandag i dag, Xx

Annonse