Annonse

BALI-VENNLIG MAT

adlinks:   skirt here bikini triangle 

YUMMY! Føler smoothie bowls, vegansk mat og organiske cafeer er definisjonen på Bali, hehe. Jeg er kjempeimponert over Canggu på matfronten etter første dag – SÅ mange fine cafeer og SÅ kort tid!! Vi leide oss scooter i dag og kjørte gjennom gatene (på motsatt side av veien kremtkremt), og spiste lunsj litt lengre inne i sentrum. Superkoselig!! Det var så latterlig varmt i dag, så nå er det deilig å ligge på et iskaldt aircon-rom etter en dag med konstant klamhet og svette.. Scooterkjøringen gikk overraskende fint da, og det var faktisk ikke så ille å kjøre på feil side av veien heller! Making progress

Nå skal husredde meg legge seg før jeg får helt noian! Det er den eneste ulempen med å leie en egen villa her på Bali, ass. Jeg blir liggende å høre på alle smålyder med en gang det blir mørkt, og ser for meg de verste scenarioene. Uff!! VEL, det går nok så fint så. God natt fra andre siden av verden tjohei <3 

Annonse