Annonse

Back to Youtube

Hallo og goood lørdagskveld <3 Jeg sitter her ny-glammet med en altfor mye volum i håret og sminke – etter å ha overlevd min »første» youtube-video!! Det føltes i alle fall ut som den første, haha. Det ble etter mye om og men en vanlig »get ready with me» video, og jeg er SÅÅ fornøyd med det nye kameraet mitt!! Jeg satt og så en vlog fra Bianca Ingrosso her i stad hvor jeg tenkte »shiiit så bra kamera og lys hun hadde», før hun filmet seg selv i speilet og jeg så at hun brukte samme kamera som jeg har kjøpt. WIHO! Så da ble jeg så gira at det ble rett inn på badet og filme en sminkevideo. Jeg sitter og knoter litt med overføringen i nuet, men jeg får se mer på det i morgen når jeg har litt bedre tid. Filene er så store til å sende over wifien, så det spørs om jeg må ned i boden og lete etter en kabel som kan matche. Krysser fingrene for at det endelig har lønt seg å samle på alt ledning-skrot jeg har. Nå skal jeg møte noen venninner og bare myyyse meg, etter en veldig rolig lørdag bestående av en liten treningsøkt og x antall timer foran skjermen. Deiilig det.

adlink skjorte her 

xx 

Annonse