Annonse

AVKOBLING

Herregud, jeg kan ikke tro at det er snart to uker siden mitt forrige blogginnlegg??? No joke, jeg ble sittende og måpe da jeg fant ut av det tidligere i dag. Ikke fordi det er så sykt krise, men mest av alt fordi jeg ikke forstår hvor tiden har blitt av. Den eksamensbobla er virkelig real deal, for nå begynner jeg jammen å surre med dager, datoer og tidsbegrep!!

Vel, jeg har checket 2 av 4 eksamener, og det har gått helt greit!! Ikke kjempebra, men heller ikke dårlig. Det har vært lange dager på skolen med intensiv lesing fra morgen til kveld, og det er så deilig når man føler at man har en noenlunde grei call på pensum. I helgen unnet jeg meg en liten treat i pre-eksamensgave til meg selv hehe, så da ble det innsjekk på hotell en natt! Det var virkelig helt magisk med god mat, snop og film i senga, spa og nyydelig hotellfrokost. Much needed! På søndag var det dags for konfirmasjon hos Felix, og mer om det kommer senere <3 Nå er det slutt på lyx-livet for noen dager, for neste eksamen for tur er bedriftsøkonomi og finans! Tjohheii hvor det går! 

Altså, jeg fikk så lyst til å total-endre stilen i leiligheten min og BARE ha masse deiilige nude-beige-toner etter helgas opphold!! Gud så fint det var 

Hvordan går det med dere?? STOR KLEM

Annonse