Annonse

Årskavalkade 2013: Del 3/3

SEPTEMBER

tacokos

Bursdagsfeiring for farmor!


Pakket & klar for en uforglemmelig tur til New York!

5.september lukket jeg kofferten, og reiste til Oslo. Dagen etter, 6.september, var jeg klar for avreise til Helsinki hvor jeg møtte Andrea, Annika og Riikka, før vi fløy videre til New York. Det er uten tvil den beste opplevelsen og turen jeg har vært med på i hele mitt liv, er så takknemlig!! I owe it all to you. Vi hadde 5 fantastiske dager i New York, med shopping, sightseeing, fashion week og masse annet gøy. Får frysninger bare av å tenke på det!!!

Nicki Minaj!!!! Herregud, crazy

Åh, herligste! Savner de massemasse..

Starbucks til Trondheim, woho

Strindaparty

OKTOBER

Hyttetur med jentene til RØROOOS

Ellers gikk dagene slik:

 

 

Fikk kyssesyken, og trodde jeg var døden nær…. Verste dagene i mitt liv!! Mandlene var så hovne at de hang sammen, jeg klarte hverken snakke, spise, drikke, bevege meg, sove ellernoe. Lå i sengen våken i dagesvis og bare ventet på å bli frisk mens tårene trillet nedover kinnene, haha… Shit, unner ingen å ha det!

NOVEMBER

Ble heldigvis frisk igjen, og var back on track på skolen! 

Ny baby i huset <333

London, woho!!

 

Tone kom på besøk!

DESEMBER

Juletreet kom endelig i hus!

Volleyballturnering! Straks juleferie..

Hadde en superfin feiring på julaften..

.. og romjul …

… og nyttårsaften ♥

Takk for nok et fint år med dere, håper vi kan få et like fint 2014 ♥ ♥ 

Annonse