Annonse

ÅRETS FØRSTE JULEGAVETIPS

annonse

Mange har etterspurt noen gode julegavetips, og i dag skal jeg vise dere noe jeg synes er ekstra, ekstra fint å gi bort!! En gave man kanskje ikke tenker først på, men som garantert vil falle i smak og skille seg ut under treet. Take a look!

Til mammaen, søsteren eller venninna som har alt… gavekort på blad-abonnement!! Nå kjører Aller en julegavekampanje hvor man kan bestille et gavekort på enten 199,- eller 399,- hvor den som får gaven kan gå inn på mineblader.no og løse inn gavekortet på et valgfritt blad-abonnement! Er det ikke smart?? For oss som elsker å kose oss med ferske blader er jo dette en superfin og gjennomtenkt julegave, og er i alle fall noe som vil bli brukt!

Her kan man velge mellom KK, Se&Hør, Vakre hjem&interiør, kryssordsblad og MANGE andre blader! Både til dame & herre og for enhver smak

 

Slik vil gavekortet se ut! Julegaven som varer, og som vil glede alle som elsker å lese de nyeste magasinene <3 Jeg vet veldig godt at både mamma, mormor og tanter ville blitt glad for dette her i heimen! Og jeg hadde også blitt superhappy med denne gaven under treet!!

Les mer om årets koseligste julegave HER ♥ Håper tipset faller i smak! GOD FØRJULSTID, DERE ♥

Annonse