Annonse

ÅRETS BESTE UKE?

annonse

HELLO!! Black Friday er SÅ fjoråret, for nå er det Black WEEK som gjelder!! Altså jeg har både gruet meg og gledet meg til denne uka – rett og slett fordi jeg er altfor svak for slike tilbud. MEN, jeg skal faktisk benytte muligheten til å kjøpe masse julegaver denne uka – og det er ikke så altfor dummen faktisk. Det er vel også kanskje en enkel unnskyldning haha, for kjenner jeg meg selv rett så blir det da vel et par ting på denne damen også. You only live once !

Vel – nå får dere 30% på ALT på NA-KD med rabattkoden ERICA30!!! Holy moly I am so ready 

Min nye favvo-vinterjakke som er supervarm og såå fin i fasongen!! Jeg har min i størrelse 36.

Sorte gensere fant jeg ut at jeg trengte mer av i klesskapet – og da var denne nyydeligheten med zip helt perfekt! Såå myk og god i stoffet <3

ALTSÅ !!! For en dress, herriiigud. Elsker gråfargen, passformen på jakka, lengden på bena – bare .. YES. Jeg har 36 i begge deler!

dressjakke // dressbukse 

Til alle som spurte om denne dressbuksa fra Instagram – HERE you go. Har den i både svart og beige, og elsker den altså så sjukt mye. Jeg har min i størrelse 36 og den sitter som et smekk. 

Denne genseren viste jeg dere i hvit sist – og som jeg nevnte da måtte jeg ha den i flere farger. Såå glad for at den kom inn på lager i svart igjen, for denne har blitt brukt MYE allerede. 

Nyt alle gode Black Week tilbud denne uka – og husk ERICA30 om dere handler på NA-KD! Helt klart min go-to nettbutikk <3 Let me know om dere har noen spørsmål angående størrelser! xx

Annonse