Annonse

ÅRET SOM GIKK: DEL 2

JULI

I juli var det skikkelig nedpakking av leiligheten ettersom det nærmet seg overtakelse, og jeg flyttet etterhvert hjem noen uker når overgangen kræsjet litt. Vi hadde en SKIKKELIG oppussingssommer, men fikk heldigvis noen avbrekk i ny og né med sommerfest på hytta til noen venner, og fine sommerdager på Frosta.

 


AUGUST

Vi fikk flere fiine sommerdager i august heldigvis, før fadderuka og første skoledag på BI plutselig var i gang. Jeg er SÅ glad jeg søkte meg inn på studie i år – det hadde virkelig blitt ensidig uten. Trives supergodt!

Bursdagsfeiring til Karen!

Prosjekt oppussing nærmet seg slutten ..

.. og jeg kunne endelig flytte inn!!

SEPTEMBER

Jeg hadde innflyttingsfest med fiiine venner, og hadde seriøst den beste byturen EVER

.. og studentlivet var i full gang!

OKTOBER

Jeg fikk ENDELIG lansere nyheten om at jeg skulle slippe kolleksjon med Nelly i november!! Åh, dette hadde jeg jo jobbet med i mange måneder, så det var helt fantastisk å få dele det. I oktober reiste vi derfor en kjempefin gjeng til London for å shoote kampanjebildene. Åhh, det er fortsatt helt uvirkelig!

Etter noen fine dager i London reiste jeg og kjæresten min til Cannes!! Noen dager med sol var absolutt ikke feil <3

Vi hadde også noen turer til Namsos, og hvordan jeg synes det var helt cool å misse så mye skole – det skjønner jeg ikke haha. Nå er jeg jo dritstressa bare for å misse et par DAGER!

NOVEMBER

<3

Jeg lanserte kolleksjonen min for Nelly!!!! Som gikk over all forventning!! So, so lucky

Plutselig sto eksamensperioden for tur mot slutten av november, og da var det dårlig med blogging for min del de neste ukene. Education first, er det ikke det de sier ..

Og i 2018 fikk jeg en meeega obsession med NOCCO 🙁 Har alltid følt meg så ubekvem når jeg drikker det av en eller annen grunn haha, pluss at jeg egentlig aldri fant noen jeg likte. Ogsååå begynte jeg å kjøpe det til de tyngste trøttis-timene på skolen, og da var man her da ! Addiction

DESEMBER

Eksamensperioden fortsatte, helt til jeg endelig gikk i mål og hadde noen få dager på å knabbe med meg årets julegaver! Jeg tok heldigvis med meg skolebøkene til Namsos så jeg kunne kombinere både kjærestetid OG eksamenslesing, noe som var helt nyydens. Avsluttet desember med en kjempefin jul sammen med familien, litt rangling utenombys, julebord med hele jentegjengen, en kraaaftig halsebetennelse og en pang-avslutning med nyttårsfeiring i Åre. Ingen bedre måte å avslutte 2018 på. <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse