Annonse

ÅRET SOM GIKK: DEL 1

Heldige, heldige meg. For et utrolig fint år 2018 har vært – måtte det bli like fint i 2019 xx

JANUAR 

2018 ble kickstartet med hele to runder til Bodø, hvor kjæresten min var på jobb! Her hadde han fortsatt 3-3-turnusen sin, og når de lå stille noen dager benyttet jeg såklart muligheten til å fly oppover og være sammen med han. Deretter bar det hjemover til gastroskopi-time 9.januar, hvor jeg fikk påvist cøliaki. Uff, jeg var jo ganske forberedt på det, men det var likevel en kjip beskjed å få. Da var det bare å kutte glutenvarer for resten av laivet, og jeg må faktisk si at det nesten har tatt meg et helt år å komme ordentlig inn i det. Det er først de siste månedene at magen min har stabilisert seg, og jeg føler jeg har kontroll på allergien og hvilke produkter jeg må styre unna. Skal si det føltes håpløst en periode, men nå er det all good 🙂

.. jeg og kjæresten reiste til Marrakech!

 

Jeg dro til Borås utenfor Gøtenborg for å ha første design-møte med Nelly!! Enn det da.. Jeg var SÅ spent, og det gikk over all forvetning. Og nå, noen måneder senere står vi her gitt! Det er fortsatt helt uvirkelig å se folk med mitt design, SÅ GØY!!

FEBRUAR

Jeg reiste til Jamaica for å shoote vårkampanjen til Nelly!! Jamaica var virkelig helt nydelig, og det er så synd at jeg ikke fikk sett mer av alle de fantastiske stedene som helt sikkert finnes der. Nelly hadde leid et gigantisk hus med basseng, og det var en superfin gjeng vi reiste med. Det var i denne perioden huden min klikket som verst etter kostholdsendringene, og jeg husker jeg følte meg SÅ grusom og utilpass, og ville helst bare ligge på rommet når resten satt nede nydusjet og »ufresh» uten sminke haha.. Mulig det er litt småteit, men huden min har aldri vært så ille som da – og jeg hadde skikkelig rødt utslett i hele ansiktet mikset med masse små bumper og acne-lignende kviser. Ikke akkurat perfekt timing når du er på kampanjeshoot med Nelly, OG resten av gjengen sitter der som noen all naturelle engler ! Men men, turen var veldig fin uansett <3

Kommer aldri til å glemme den superfine båtturen vi hadde!! Masse god mat, live-musikk og verdens beste good-feeling 

MARS 

Vi dro til Åre for å stå på slalom og myyse oss!

 

 

 

 

Påskefeiring på hytta.. 

APRIL

Jeg og kjæresten reiste til Bali!! Herregud, min all time favoritt-destinasjon. Den turen gikk over ALL forventning, og er virkelig den aller fineste turen noensinne. YOU NEED TO GO

*sikle*

Jeg og Anna lanserte podcasten vår – Skitshowet!! Er så utrolig glad for at vi endelig fikk ut fingeren, og ikke minst takknemlig for alle de fine lytterne vi har!! Jeg føler virkelig at podcasten gjør det enklere å drive med det vi gjør ettersom vi får vist våre egentlige jeg der ,samtidig som vi kan glamme oss litt på grammen. Så poden gjør det mulig å gjøre begge deler, og det er jeg veldig glad for. Vi er SEFF klare for ny poddings til nyåret!! 

MAI

Mai måned startet med nyyydelig vær, og masse deilige stunder ute i solen <3

Deretter dro jeg til Cannes i 24-timer for festligheter med Nelly & bloggjengen! Med privat Nelly-fly og opplegg fra morgen til kveld ble det fest i ordentlig Nelly-stil, hehe

Bursdagsgaven til typen var tur til Spania, så da bar det dit gitt!! Herregud som jeg reiste ?? Mens nå vil gamlemor helst være hjemme, haha

 

 

 

 

 

Etter 17-mai feiring i Trondheim dro jeg noen dager på hytta!

Etter hytta var det dags for ny tur til Nelly-kontoret for testing av første prøver!! Dette var SÅ gøy, selv om prøvene ikke var i nærheten av hvordan sluttresultatet ble med tanke på stoff og kvalitet. Det var her jeg gjorde alle endringer når det kom til snitt og passform, og det var virkelig noe av det morsomste med hele prosjektet!! Jeg føler jo på mange måter at plaggene er skreddersydd til meg haha, og dette er mye av grunnen til det. Med en gang jeg tok på meg prøvene visste jeg raskt hvilke endringer jeg ville gjøre, og hvordan den heller skulle sitte.

JUNI

Juni startet med noen fiine dager på hytta til kjæresten, med nydelig sommervær, båt, bading og god mat!

Wæh, jeg solgte leiligheten min og kjøpte oldemor sin gamle i stedet!! Hele sommeren besto av totalrenovering, oppussing og blakkelse, men GUD så fint det ble til slutt..

 

 

Jeg tok en pause fra oppussinga og reiste til Venezia med Bikbok! 

29. juni fylte jeg 22 år, og jeg var så heldig å feire den i Oslo sammen med kjæresten min og gode friends!! Mange fine dager med nydelig Oslo-sommer, sushi ved bryggekanten, festligheter och skøy på selve bursdagen, og et forlenget opphold ettersom vi seff ikke rakk flyet vårt hjem igjen hehe. xx

 

 

Del to kommer fortløpende <3 FOR et år! 

Annonse