Annonse

ALWAYS A BLAST

innlegg inneholder reklamelenker

Redo for lunsj i Cannes!! Så absolutt min type lunsj ass med dødshøy musikk og god stemning, og en veldig fin veldig fin gjeng. Jeg føler jeg bare har drømt at jeg var i Frankrike, for det føles så sykt fjernt haha. Har vel noe å gjøre med at jeg var helt space’a den dagen med tanke på fullt kjør og mangel på søvn.. Men én ting er klart, og det er at vi hadde det dødsfint!!

dress here shoes here

Huset hvor vi hadde både dagsfest, middag og kveldsfest var helt insane, og det reiv i bloggerhjertet at vi ikke hadde mer tid til å fyke rundt og ta bilder på de ulike stedene der. Et lite boblehus med den mest spesielle innredningen og oppbyggingen, men SÅ gjennomført og fint! Nelly sine fester er jo uten tvil de mest gjennomførte med de beste detaljene, og det er ingen tvil om at de kan det å host’e!! SO MUCH FUN

Nå skinner solen her i Trondheim, og det skal jeg nyte ved å spise en digg lunsj inne og pakke kofferten til Spanien, hihi <3 Og stay tuned for dagens podcast-episode som er underveis!! 

Annonse