Annonse

ALL THAT GLITTERS

annonse

Hei dere!! Flere enn meg som er sent ute med årets julegaver?? Haha, dette er meg i et nøtteskall hvert eneste år – men jeg har innsett at jeg jobber best under press, så da er det jo ingenting galt med å handle gavene rett før <3 Vel – om dere mangler en gave til kjæresten, venninna eller noen i familien så vil jeg absolutt tipse dere om de nye Iconic Link klokkene til Daniel Wellington!! Jeg synes de er så fine og tidløse, og blir selv utroolig glad for gaver jeg kan pynte meg med <3

I tillegg får du pakken du bestiller ferdig innpakket – noe som er helt genialt! 

Her har jeg på Iconic Link klokken med gullenke og sort skive i størrelse 28mm. Jeg har den i sølv også, og elsker å bytte litt på! De er også superfine å kombinere med de helt enkle gullringene <3

Om du vil ta to gaver i en smekk har Daniel Wellington en kampanje nå hvor du får 20% rabatt på bestillingen om du bestiller to eller flere produkter. I tillegg får dere 15% EKSTRA avslag med rabattkoden ERICAKVAM <3 Se alle produktene HER

Annonse