Annonse

All green everything

inneholder reklamelink 

verdens deiligste sett HER

Hallaien og god fredag!! Jeg sitter hjemme hos family’n med sis med en meget brent og sviende tommel, stappmett på hjemmelaget pizza. Klarte såklart å brenne både meg selv og pizzaen i en super-fancy steinovn vi brukte til stekinga, og det er jo helt hundre prosent klassisk meg! Vel, godt var det uansett!! I dag har jeg hatt min første hjemmelesing (u go Erica), og nå kjenner jeg at jeg skal komme i gang for fullt med skolen. Ikke bare med å gå på forelesinger som jeg har gjort nå, men bruke lesesalen og grupperom, og bruke mye tid hjemme på pensum. Det verste er jo å henge bakpå rett før eksamensperioden, som jeg allerede stresser over, og da er det bare å ta i et megatak fra start!! Ettersom studielånet mitt visstnok blir omgjort 100% til lån innser jeg at dette året på BI koster meg skjorta, så da skal jeg i alle fall få noe ut av det!!!

Håper dere myyyser dere max ! i kveld 

Annonse