Annonse

ALL GOOD IN THE HOOD

inneholder annonselenker

SUMMER VIBES

kimono here 

 

zipper pants here 

Elsker når det blir skikkelig, skikkelig vår her i Trondheim selv om det gir meg dødsdårlig samvittighet å sitte innendørs hehhe.. Og det eneste som er MEGAirriterende er når sola reflekteres i TV-skjermen om man ikke ser shiten av serien sin. Som jeg forresten trenger ny input på!! Noen som har noen serier å anbefale? Helst uten krim og mord og helvete – noe LITT lystigere men spennende selv om?

Uansett, jeg er super duper happy idag ettersom shæærstn kommer hjem en dag på forskudd, og etter snart to uker utgjør den dagen MEGET stor forskjell!! Så jeg har svevd rundt på en sky i hele dag, og det gjorde meg null nada niks at den ene pakken jeg hadde bestilt havnet på et postkontor langt oppi gokk i forhold til mitt lokale postkontor, og når jeg klarer å remain positive til tross for varmebølger på ryggen under boblejakka i solsteik og oppoverbakke – DA har Erica en overraskende bra dag. Det kan jo også ha noe med den nye podcast-episoden å gjøre, som jeg alltid bare blir dødsglad av å høre på fordi YAY we made it, igjen!! Haha, tok meg selv i å være SÅ jævlig stusselig og viggo-venneløs her i stad når jeg satt alene, sammenkrøket i sofaen og spiste middag med min egen pod på headsetet mitt. Før jeg gikk over til å se Q&A-videoen min på storskjerm. Fruen som fronter self love !

MANDAGSNUSS TIL DERE 

Annonse