Annonse

AFTERNOON TEA

Hvor digg ser ikke denne Afternoon Tea’en ut?? Vi måtte tilbake til Mews of Mayfair hvor jeg og Tone spiste det samme for litt over et år siden, og det skuffet ikke denne gangen heller.. Anbefaler alle å dra innom om dere er keen på klassisk Afternoon Tea i London – den ligger i bakgata like ved Victoria’s Secret. Et liiite glass champagne og påfyll før handling på Victoria’s Secret kan jo gå begge veier, og jeg er jo ikke akkurat kjent for å klare å styre meg inne på butikken der – men denne turen var jeg ganske innafor rammene altså!! Det spørs jo såklart om jeg sammenligner det med når jeg og Tone var der sist og bruke kvalmt mye penger der med både personal shopper og prøving oppe i Angel-suitene da hahaha.. Sorry not sorry. FOR et show. Vi »connecta visst helt sykt» med hun personlige shopperen vår med både selfies og følging av hverandre på Insta (yehgirl), men denne gangen gikk det litt bedre heldigvis, og jeg kom ut av sjappa – fortsatt med penger på kortet til en forandring. Amazing growth   !

Ønsker alle en superfin lørdag!

Annonse