Annonse

A VERY MERRY XMAS

Først og fremst – godt nyttår kjære fine dere! 12. desember leverte jeg siste eksamen, og når siste julegave var handlet inn tok både kroppen og hjernen min 100% ferie. Derfor ble det ikke så mange oppdateringer fra meg de siste ukene av året, og det var veldig deilig skal jeg være ærlig. Har brukt så mye tid på å stresse over å føle at det jeg leverer og presterer ikke er bra nok den siste tiden, og hver gang jeg har slike perioder resulterer det i null kreativitet – noe som bare får ballen til å rulle. Vel – nå er det et helt nytt år, og 2020 blir et spennende år!! Når man har slike perioder hvor alt føles litt drit, og man bare går rundt og tenker hva i helvete er det EGENTLIG jeg holder på med så er det så lett å grave seg enda lengre ned, så for min del funker det best å prøve å blokkere de tankene og gjøre ting som gjør meg glad! Så i julen har jeg tatt det helt med ro med kjæresten min, hans familie, og min familie – noe som var både lurt og etterlengtet. Ikke en eneste tur på fyllan – bare sofamys, juleskum, altfor mye julemat og spill! Godt å bli voksen, eller hur

Nyttårsaften hjemme hos mamma og pappa <3 Det kan jeg ikke huske sist jeg gjorde, og det tror jeg alle syntes var skikkelig fint! Herregud så glad jeg hadde blitt om mine fremtidige barn hadde valgt å feire nyttårsaften hjemme hos meg!! 

Romjula tilbringte jeg hos kjæresten min og hans familie <3 Recharged for 2020

Vel – denne uken er jobb og skole tilbake for fullt, og helt ærlig er det veldig godt å være tilbake til faste rutiner igjen. De første ukene på skolen er alltid litt seige tho, og det tar alltid litt tid å kjøre seg inn igjen og komme i gang med fagene. Håper dere har hatt en superfin juleferie og at dere har det fint om dagen! <3 Gjerne kom med litt ønsker til spesifikke innlegg, bilder, ideer, videoforslag med mer!! Hva vil dere se mer av på mine kanaler dette året? ILU til deg som gidder å svare!!

xx

Annonse