Annonse

A very merry Christmas

 

Håper alle sammen har hatt en fin jul så langt!! De siste dagene har bare fløyet avgårde, og jeg har rett og slett ikke hatt tid til å titte innom her. Veldig deilig å bare være med familie og kjære, og nyyte julefeiringen <3

Jeg pakket bagen min lille julaften og dro hjem til mamma og pappa for å sove der noen dager, ettersom jeg synes det hadde vært en smuule stusselig å sove alene i leiligheten min disse dagene. Vi hadde en superfin julaften med masse fine gaver og god mat, og første juledag tok jeg toget til Namsos for å være med kjæresten min og familien hans. Alltid like hyggelig!! Der var det såklart dags for fest, før jeg våknet opp i en helvetes form i forrigårs. Det ble enda verre i går, og den togturen hjem var helt gruusom haha.. Mandlene mine er så store at de dingler inn i drøvelen, HURRA, og jeg er så sykt kvalm, uggen, slapp og febersvett i tillegg. Det ER så typisk nå i juleferien.. Og jeg som hadde gledet meg sånn til nyttårsfeiring i Åre!! Jeg har heldigvis fått litt antibiotics nå da, så kanskje formen er litt bedre til søndag slik at jeg hvertfall kan være med på god mat og edru-feiring.. <3 Krysser fingrene..

dress here (anbefaler å gå opp en størrelse i dette merket, da ble kjolen perfekt! jeg har den i 38) 

Annonse