Annonse

A LIL’ DARKER

spons

My new hair color!! Hva synes dere? Jeg ELSKER det til tross for at det er bittelitt uvanlig å stå opp og se seg selv i speilet haha. Det er jo ingen drastisk forskjell, men det er ganske mye mørkere øverst enn hva det var tidligere! Vi gikk, som dere kanskje ser, for en supersoft ombré – og det ble såå fint og naturlig!! Ingen harde overganger, alt bare glir super smooth i hverandre.

Fiiine salongen til H2 Thomas Angells gate ♥ Sykt hvor tiden har flydd med Daniel som min faste frisør haha.. Jeg har overlatt ansvaret til han i årevis, og han har ALDRI skuffet hverken meg eller venninnene mine hihi. Always a pleasure!

Før og etter. Litt vanskelig å se store forskjeller kanskje, men vi la hvertfall en mye mørkere farge på topp som går soft ut i blondere tupper, samt en much needed stuss! Wiiie!

Ombré er perfekt for min del som elsker å være blond, men som har et hår som vokser ekstremt fort og får dermed en meget uheldig ettervekst raskt utover høsten og vinteren. På den måten slipper jeg å tenke på spesielt synlig ettervekst i tillegg til at jeg får være delvis blond!! YEI ♥ Beste Daniel! 

Anbefaler han med hånden på hjertet! Time kan bestilles HER eller på 73 80 76 01 ♥  

Og nååå er jeg spent på hva DERE synes?? 

Annonse