Annonse

9 + 10 = 21

Halloooen dere ♥ All good? Jeg ligger strakmark i sofaen som vanlig på søndager, og har vel planer om å ligge her frem til vi skal ut og spise i kveld. En sooolid pastarett er alt som får denne dagen til å gå rundt ass. Røyskatten har vært på bytur, si! Tror jeg må nedgradere røyskatt-tittelen til kattlærv etter gårsdagen, for fy i helvede dette var langt utenfor ligaen.

Vi feiret nemlig bursdagen til fiiineste Andreasnupps, som også er min nye nabo!!! Ikke verst å ha bestfrienden i huset ved siden av ♥ ♥ Superduperkoselig vorspiel med heavy dans- og sangfest før vi dro videre på byen! Jeg har tydeligvis begynt å kjøpe meg drinker på byen?? DÅRLIG UVANE fordi 1) jeg trenger ikke mer etter et vellykket vorspiel og 2) øynene mine blør av å sjekke mobilbanken. I had fun tho. I guess 

Verdens fineste, snilleste, gooodeste bebbsen min som fyller 21 år i dag ♥ ♥ ♥ Kidsa begynner å dra på årene.. Skoene mine finner dere HER de sitter dødsgodt på foten og er sååå behagelige!!! Hadde ikke litt vondt i beina engang

Noen som gjorde noe skøyyy i helga? 

Annonse